Η Εταιρεία

Η Κρίτων Ενεργειακή Ο.Ε είναι μια Eλληνική εταιρεία με έδρα τη Θήβα. Ξεκίνησε ως μια οικογενειακή επιχείρηση με κύρια δραστηριότητα το εμπόριο εναλλακτικών ειδών θέρμανσης. Η εταιρεία μεγάλωσε και απέκτησε πελατολόγιο εμπιστοσύνης σε όλη την Ελλάδα, ανέπτυξε εξαγωγική δραστηριότητα, παρέμεινε όμως στα ίδια ελληνικά χέρια με την άριστη τεχνογνωσία.

Η Κρίτων Ενεργειακή αναλύοντας και προβλέποντας την τάση αύξησης δαπανών για θέρμανση αλλά και την ανάγκη για ένα καλύτερο περιβάλλον αποφάσισε να ασχοληθεί με τη διάθεση ποιοτικού και οικονομικού πέλλετ ξύλου στην Ελλάδα, τόσο στην χονδρική όσο και στην λιανική πώληση.

Με γνώμονα το σεβασμό προς το περιβάλλον και τον καταναλωτή έχουμε σαν κανόνα την ποιότητα η οποία χαρακτηρίζει τα προϊόντα μας. Βασικός στόχος και αρχή μας είναι να κάνουμε ειλικρινές συνεργασίες χτίζοντας γερές βάσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και όχι πωλήσεις που αποσκοπούν στο άμεσο κέρδος!

Εξυπηρετούμε ολόκληρη την Ελλάδα με ταχύτητα και συνέπεια στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς. Γρήγορα, Εύκολα και Άμεσα.